Rita Ora paljasti rintansa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rita Ora on yllättänyt faninsa esiintymällä Lui-lehden kannessa yläosattomissa. Kaunotar revittelee rohkeassa kuvassa esitellen upeaa vartaloaan. Vain pienet mustat tähdet ovat Oran rintavarustuksen peittona.

Daily Mail -lehden mukaan lehtikuvien takana on arvostettu kuvaaja Terry Richardson, joka tunnetaan rajoja rikkovista ja ristiriitaisista otoksistaan. Kuvaaja on saanut 25-vuotiaan poptähden heittäytymään ja yksi Ritan rohkeimmista kuvista päätyi lehden kanteen.

Poppari on erittäin ylpeä otoksestaan ja hän julkaisi kuvan Lui-lehdestä Instagramissaan. Kuvatekstiin Ora on kirjoittanut: ”FREEDOM. Being ME without permission”. Viestistä päätellen kuvien ottaminen oli vapauttava kokemus ja Rita koki olevansa oma itsensä myös uskaliaammisssa kuvissa.