6-vuotias suunnitteli synttärikakkunsa – sai mitä halusi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivien kohokohta on monille lapsille lahjojen lisäksi näyttävä syntymäpäiväkakku. Syntymäpäiväkakun ulkonäkö oli etenkin eräälle kuusivuotiaalle niin tärkeä, että hän halusi suunnitella sen täysin itse.

Kuusi vuotta täyttäneen lapsen isä on julkaissut verkossa kuvan hänen syntymäpäiväkakustaan. Lapsi oli halunnut itse suunnitella kakun, jonka hän halusi äidin toteuttavan. Lapsen piirrustuksen mukaan tehty täytekakku tuli olemaan lopulta todella näyttävä kolmikerroksinen ilmestys.

Lapsi oli piirtänyt kakkuun kolme kerrosta, tikkareita, värikkäitä koristeluja, keksejä ja neljä lelua. Äiti oli noudattanut piirrosta lähestulkoon jokaista yksityiskohtaa myöten ja saanut aikaiseksi todella upean kakun, jossa myös lapsen mielikuvitus ja kädenjälki näkyvät.

My wife made a cake exactly how her 6 year old client imagined it