Etsintäkuulutetun miehen piirros ihmetyttää – onko tässä nunna?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolaiset viranomaiset ovat julkaisseet netissä piirroksen etsintäkuulutetun ryöstäjän tuntomerkeistä. Kuvassa esiintyvä huppupäinen ryöstäjä oli käynyt naisen kimppuun Finchleyssa, Pohjois-Lontoossa ja hän oli puukolla uhaten vienyt naisen käsilaukun.

Daily Mail -lehden mukaan etsintäkuulutetun kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Osittain kuvaa on jaettu sen takia, että piirroksessa esiintyvä mies näyttää siltä, kuin hän olisi pukeutunut nunnaksi.

Tietokoneohjelmalla tehty luonnos on hauskuusttanut ihmisiä ja erikoisen kuvan ansiosta rikollisesta tehty piirros on tavoittanut monet kansalaisista. Viranomaiset uskovat, että piirroksen avulla he tulevat saamaan tekijän kiinni. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko kukaan vielä tunnistanut kuvassa esiintyvää ryöstäjää.