Rillit Huurussa -kaunotar varasti huomion – timmi vartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rillit huurussa -komediasarjasta tunnettu näyttelijä Kaley Cuoco on monien muiden tähtien tavoin alkanut kiinnittämään huomiota terveellisempään ruokavalioon ja treenaamiseen. Kovan työn tulokset ovat alkaneet näkymään naisen vartalossa, jota kaunotar ei pelkää esitellä.

29-vuotias tähti nähtiin juuri poseeraamassa Shape-lehden kannessa pelkkä avonainen kauluspaita ja pikkuhousut yllään. Nyt näyttelijä on ottanut osaa Chrissy Teigenin ja LL Cool J:n juontamaan Lip Sync -ohjelmaan vauhdikkaalla esityksellä, jossa huomio kiinnittyi naisen treenattuun vartaloon.

Kaley Cuocosta on tulossa hurjaa vauhtia yksi seuratuimmista fitness-inspiraatioista hänen uuden elämäntyylinsä vuoksi. Näyttelijättären vartalo on tällä hetkellä juuri sitä, mistä moni nainen haaveilee. Viime syksynä Ryan Sweetingistä eronnut Cuoco on elämänsä kunnossa ja näyttää nauttivan sporttisesta vartalostaan täysin rinnoin.

??

Kuva, jonka Kaley Cuoco (@kaleycuoco) julkaisi

? THIS THURSDAY ?

Kuva, jonka Kaley Cuoco (@kaleycuoco) julkaisi