Kotiin tullut äiti ei kiinnostanut – iPad lapsille tärkeämpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monelle lapselle tabletit ovat tuttuja välineitä. Tablettien helppouden vuoksi moni vanhempi opettaa lapsensa pelaamaan tabletilla ja katsomaan siitä lastenohjelmia. Tabletin käytön opettamisessa saattaa kuitenkin piillä se varjopuoli, että lapsi jää siihen auttamattomasti koukkuun.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jonka äiti on kuvannut tullessaan töistä kotiin. Kun äiti avaa oven ja astuu taloon sisälle, lapset tulevat heti hänen luokseen. Lapset eivät kuitenkaan lähesty äitiä ikävissään vaan he haluavat äidillä olevan iPadin.

Äiti on ottanut iPadin töihin mukaan ja katsonut minkälaisen reaktion hän saa lapsissa aikaan. Kumpikin lapsista on kaivannut iPadia ja lähestyy äitiä vain tabletti mielessään. Olisi mielenkiintoista nähdä, kummalle lapsista äiti tabletin ojensi jos kummallekaan, ja millainen reaktio siitä seurasi.