Meksikolainen leipomo käytti tilaisuuden hyväksi – valmistaa El Chapo -kuppikakkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolainen kartellijohtaja El Chapo, oikealta nimeltään Joaquin Guzman pidätettiin taannoin Meksikossa. Kuten kaikki kuuluisat henkilöt, omaa myös huumepomo oman vankan fanijoukkonsa. Nyt hänen kasvonsa koristelee leivoksia.

Meksikon Hermosillossa sijaitseva leipomo on ottanut El Chapon kuuluisuudesta kaiken hyödyn irti. Konditoria on ryhtynyt valmistamaan kuppikakkuja, joissa komeilee legendaarisen huumekartellin johtajan kasvot. Mies on selkeästi tunnistettavissa ja hän on päässyt samaan kastiin Karvisen ja äiti Teresan kanssa.

Pahamaineista Sinaloan kartellia pitkään johtanut El Chapo pidätettiin puoli vuotta kestäneen ajojahdin päätteeksi. Ennen kiinnijäämistään El Chapo oli ehtinyt antamaan haastattelun näyttelijä Sean Pennille Rolling Stone -lehteä varten. Kerroimme äskettäin, että El Chapon käyttämästä paidasta on tullut hittivaate, ja sitä myydään kovaan hintaan netissä.