Mies ei suostunut Nespresso-rahastukseen – keksi uuden tavan kahvin keittämiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Russell Smith on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon siitä, miten monikäyttöinen Nespresso-kahvikone onkaan. Mies oli ostanut kahvikoneen Goodwill-myymälästä, josta oli onnistunut saamaan hienon keittimen yllättävän halvalla.

Mies näyttää videolla kahvin ystäville, miten Nespresso-keitintä pystyy käyttämään ilman, että joutuu vararikkoon kalliiden kahvinappien ostamisen vuoksi. Mies selittää, että hänen pitää vielä maksaa lastensa koulutus, minkä vuoksi Nespresso ei tule saamaan hänen rahojaan kahvinappien muodossa.

Smith näyttää, että koneella pystyy keittämään myös aivan tavallista kahvia. Hän ottaa käytetyn napin koneen sisältä, täyttää sen omalla kahvillaan, sulkee foliolla ja asettaa takaisin keittimeen. Kahvinappi näyttää toimivan täysin samalla tavalla myös uudelleen täytettynä.