Mies rakensi luolasta kauniin kodin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Angelo Mastropietro on tämän päivän todellinen luolamies. Australiassa asuessaan Mastropietro johti menestyksekästä rekrytointialan yritystä, kunnes hänen terveydentilansa muuttui merkittävästi ja mies halvaantui.

Toivuttuaan halvauksesta mies halusi etsiä yksinkertaisempaa tapaa elää ja päätti muuttaa takaisin kotiseuduilleen Englantiin. Mastropietro muutti vanhasta luolasta itselleen omakotitalon. Miehen unelmien talo Wyre Forest -metsän siimeksessä Worcestershiressa tuli maksamaan hänelle noin 230.000 dollaria.

Mastropietro näki 250 miljoonaa vuotta vanhassa kalliossa itselleen haasteen, jonka mies halusi ottaa vastaan. Mies alkoi työstämään 700-vuotiaasta luolasta itselleen taloa, jonka hän teki lähes jokaista työvaihetta myöten itse.

Mies kertoo Barcroft TV -kanavan tekemässä haastattelussa, että hänen sukunimensä Mastropietro tarkoittaa kiven haltijaa, minkä vuoksi mies uskoo talon rakentamisen kallion sisällä olevaan luolaan olleen hänelle kutsumus. Talo on sisustukseltaan häkellyttävän kaunis ja herkkä monine upeine yksityiskohtineen.