Mies unohti vaimonsa huoltoasemalle – huomasi vasta 100 kilometrin kuluttua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walter-niminen mies oli ollut vaimonsa ja heidän 14-vuotiaan poikansa kanssa lomalla. Perhe oli ollut ajamassa autolla Brasiliasta Argentiinaan, kun heidän matkaansa hidasti erikoinen vahinko. Mies unohti pysähdyksen aikana vaimonsa huoltoasemalle ja jatkoi matkaa.

Vaimo oli nukkunut hiljaa auton takapenkillä perheen ajaessa huoltoasemalle. Mies ei ollut huomannut, että vaimo oli noussut autosta, minkä vuoksi hän jatkoi matkaa autoon päästyään. Vasta 100 kilometriä myöhemmin mies huomasi, että vaimo ei nukkunutkaan enää takapenkillä ja kääntyi takaisin.

14-vuotias poika oli istunut etupenkillä ja ollut niin keskittynyt puhelimeensa pysähdyksen aikana, että hänkään ei ollut huomannut äidin poistumista autosta. Nainen oli yrittänyt soittaa miehelleen, mutta ei ollut saanut häneen yhteyttä. Pariskunnalla oli The Telegraph -lehden mukaan ollut riitaisa jälleennäkeminen tunteja myöhemmin, kun mies oli saapunut hakemaan vaimoaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat