Teurastajat kokeilivat vegeruokia – odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi pitää kasvisruokia pahoina, mutta todellisuudessa kasvisruokatarjonta on parantunut vuosien saatossa todella paljon ja parempaan suuntaan. Kaksi irlantilaista teurastajaa suostui kokeilemaan miltä vegaaniset ateriat heidän suuhunsa maistuvat.

Facts-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa kaksi lihan rakastajaa saa erilaisia vegaanisia ruokia maistaakseen. Teurastajat ryhtyvät videolla maistelemaan annoksia ennakkoluulottomasti, ja saavatkin yllättyä iloisesti moneen otteeseen.

Kasvispohjainen englantilainen aamiainen maistui teurastajien mielestä todella hyvältä. Moni ruoka maistui miesten mukaan herkulliselta, mutta omituinen koostumus ja joidenkin ruokien kohdalla kuivuus saivat lihaisat versiot jäämään yhä miesten suosikeiksi. Kasvishampurilaiset olivat miesten mielestä hyviä, mutta pihvien koostumus oli huonompi kuin tavallisissa hampurilaisissa.