Täydellisen naisen räväkkä muodonmuutos – tässäkö kevään trendikampaus?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Bethenny Frankel lanseerasi osaksi Skinny Girl -tuotesarjaansa uuden herkun, joka on Skinny Girl Candy -makeiset. Tuotteen lanseerausjuhlien yhteydessä Frankel esitteli myös uutta räikeää tyyliään, joka on saanut inspiraationsa Skinny Girl -brändin väreistä.

Bethenny Frankel nähtiin New Yorkissa Dylan’s Candy Bar -liikkeessä järjestetyissä lanseerausjuhlissa uudessa tyylissään. Frankel oli näyttävä ilmestys kirkkaissa punaisissa hiuksissaan, joita valokuvaajien kamerat näyttivät rakastavan.

Frankel kertoi E! News -lehden mukaan, että hän kaipasi hieman piristystä, minkä vuoksi räikeä hiusväri oli tuntunut juuri sopivalta. Kun Frankelilta oltiin kysytty, ovatko hiukset pidennykset vai omat, nainen oli paljastanut, että eivät kumpaakaan. Aidolta näyttävät hiukset olivatkin Frankelia varten suunniteltu peruukki, joka oli muotoiltu naisen tyyliin täydellisesti istuvaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash