Elizabeth Hurleyn mirri hukassa – lupaa muhkean löytöpalkkion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intian lomalta palannutta Elizabeth Hurleya on odottanut kotona murheellinen uutinen. Tähden omistama bengalikissa Mr. Mew oli kadonnut. Murheenmurtama kaunotar julkaisi Twitterissä kuvan kissastaan ja hän pyysi naapureitaan olemaan valppaina.

Epätoivoinen Liz pyysi alueella asuvia ihmisiä pitämään silmänsä auki. Kaunotar kertoi, että Mr. Mew’n löytäjälle olisi luvassa suuri löytöpalkkio. Daily Mail -lehden mukaan lemmikkikissa katosi Donningtonissa Herefordshiressä.

Voisi luulla, että pientä leopardia muistuttava lemmikkikissa erottuisi talvimaisemasta englantilaisella asuinalueella, mutta ainakaan toistaiseksi havaintoja Mr. Mew’sta ei ole tehty. Hurley ja hänen poikansa toivovat, että lemmikkikissa löytää pian tiensä takaisin kotiin.