Jättimäinen vesiliukumäki riemastuttaa Australiassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Queenslandissa asuva Kristy McKavanagh päätti juhlistaa tammikuun lopussa vietettävää Australian päivää kosteissa merkeissä. Hän rakennutti jättiläismäisen, kymmenien metrien pituisen vesiliukumäen perheensä maatilan takapihalle.

Vesiliukuria esitellään Kristyn Facebook-sivullaan jakamalla videolla. Siinä Daz-niminen mies hyppää liukumaan alustaa pitkin, ja kulkee sen päällä 30 sekunnin ajan.

Kuoppaiseen maastoon tehty vesiliukuri ei ole täysin vaaraton, ja sitä laskeneet ovat saaneet matkansa aikana vartaloonsa mustelmia. Ilmeisesti tämä ei kuitenkaan haittaa australialaisia, jotka ovat jopa esitelleet mustelmiaan Facebookissa. Alkuperäinen vesiliukurimatkaa kuvaava video on ehtinyt kerätä sosiaalisessa mediassa jo yli 3 miljoonaa katselukertaa.

Tried and tested. Ready to go.

Julkaissut Kirsty McKavanagh 22. tammikuuta 2016

Melinda Eliassen

Julkaissut Kirsty McKavanagh 23. tammikuuta 2016