Käärme valtasi kodin – perhe asunut puoli vuotta olohuoneessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Devonin Plymouthiin muuttaneen perheen arki koki karmaisevan käänteen, kun heidän lemmikkikoiraansa puri käärme heidän omassa kodissaan. Yläkerrassa luikerrellut käärme paljastui entisen asukkaan hylkäämääksi lemmikiksi.

Perheenjäsenet ilmoittivat käärmeestä pelastuslaitokselle ja viranomaiset lähetettiin paikalle tutkimaan asiaa. Käärmettä ei kuitenkaan enää löytynyt. Oman turvallisuutensa vuoksi perhe päätti hylätä yläkerran siihen asti, kunnes käärme saataisiin kiinni.

Yli puolen vuoden ajan perhe on koirineen nukkunut yönsä olohuoneessa. Kukaan heistä ei uskalla yöpyä yläkerrassa, jossa käärme on näyttäytynyt. Mirror-lehden mukaan talossa on käynyt tarkastajia ja RSPCA-eläintepelastusorganisaation käärmeasiantuntijoita, mutta kukaan heistä ei ole löytänyt todisteita käärmeestä.

Toistaiseksi perheen piina näyttäisi jatkuvan. Viranomaiset ovat rauhoitelleet perheenjäseniä sillä, että lemmikkikäärme on tuntomerkkien perusteella kuningaskäärme, joka ei ole myrkyllinen. Ehkäpä vielä jonain päivänä luvaton asukas onnistutaan häätämään perheen asunnosta.