Kissa jumiutui viemäriin – pelastusoperaatio onnistui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lake Odessan karjamarkkinoille saapunut michiganilaismies oli havahtunut kissan maukumiseen kesken huutokaupan. Mies seurasi ääntä ja hän löysi pieneen viemäriputkeen jumiutuneen kissan. Hätääntynyt viirusilmä maukui lohduttomasti.

Fox 17-uutiskanavan mukaan kissalla kävi hyvä tuuri, sillä ilman tarkkakuuloista miestä kissaa ei olisi todennäköisesti löydetty ajoissa. Pelastajien mukaan oli ihme, että kissa oli vielä elossa.

Kissan avuksi rientäneet ihmiset onnistuivat pelastamaan kissan työntämällä sen takaisin putkeen. Lopulta kissa onnistui putkahtamaan ulos putken toisesta päästä. Thornapple Vetenary Clinic -eläinlääkäreiden mukaan kissalla ei ollut sirua ja se oli todennäköisesti koditon. Lääkäreiden mukaan Bubbles-niminen kissa voi nyt hyvin ja se aiotaan antaa adoptoitavaksi.