Isäntä opetti tärkeän taidon: Koira noutaa kylmää olutta jääkaapista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat tunnetusti pitävät asioiden noutamisesta, ja jotkut omistajat ovat onnistuneet opettamaan lemmikkiään suorittamaan melko vaativiakin askareita kotonaan. Viime vuonna julkaistulla, mutta nyt verkossa levinneellä videolla tavataan alkoholia omistajalleen noutava koira.

Videolla televisiota katsova Michael Impelluso tuntee janon sisällään, ja ilmoittaa koiralleen nyt olevan ”Miller-aika”. Innostunut koira tietää heti mistä on kysymys, ja suuntaa kohti keittiötä.

Keittiössä koira avaa jääkaapin vetämällä kahvan ympärille kiedottua pyyhettä, ja nappaa sisältä hampaidensa väliin pullollisen Miller Lite -olutta. Uskollinen australianpaimenkoira toimittaa oluen omistajalle.

Osa katsojista on kyseenalaistanut videon aitouden. On toki epäilyttävää miksi mies olisi asettanut useita videokameroita eri puolille kotiaan, mukaan luettuna jääkaappiinsa. Video on silti katsomisen arvoinen jo pelkästään hämmentävien yksityiskohtien, kuten koiran New York Giants -paidan ja taustalla soivan sankarillisen musiikin ansiosta.