Narsismin huippu: Kylie maalaa kotinsa seinään oman kasvokuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias Kylie Jenner muutti hetki sitten ensimmäiseen omaan taloonsa. Kylien kartano Kalifornian Calabasasissa sisältää yhteensä viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, suuren kenkäkomeron ja kehystetyn taulun poikaystävä Tygan pidätyskuvasta.

Kylie on hankkinut yhdelle seinälleen lisää kaunista taidetta. Kylie on kuvannut pienen videon, jossa nähdään, että nainen on maalauttamassa yhdelle seinälle suuren kuvan hänen omista kasvoistaan. Fanit ovat pitäneet tempausta melko narsistisena, mutta se ei estä Kylietä ihailemasta valmistuvaa kasvokuvaansa.

Moni ihailee Kylien tyyliä ja nuoren naisen kauniita kasvoja, joita maalausvalinnasta päätellen myös Kylie itse katselee mielellään. Kuvissa maalaus ei ole vielä valmis, mutta teos tulee keskeneräisestä päätellen olemaan koko seinän peittävä lähikuva Kylien pelkistä kasvoista.