LEGO julkaisi piinaavan kuvan – löydätkö kuvasta koiran?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Unkarilainen taiteilija Gergely Dudás on ihastuttanut ihmisiä taideteoksillaan, joiden erikoisuutena on tauluun kätketyt yksityiskohdat. Monet Dudásin teoksista lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa juuri niiden arvoituksellisuuden takia.

Yksi Gergelyn teoksista oli muun muassa taulu lumiukoista, joiden keskellä oli panda. Nyt LEGO on julkaissut Instagramissa Dudásin töitä kunnioittavan kuvan, jossa on joukko LEGO-pandoja. Eläinhahmojen sekaan on piilotettu Duplo Dog -koira.

LEGO on haastanut faninsa etsimään kuvasta koiran. Kuvan tiedoissa kerrotaan, että pandojen sekaan on piiloutunut joukkoon kuulumaton Duplo-hahmo. Monet kuvan nähneistä ovat onnistuneet paikantamaan koiran. Löydätkö sinä pandojen sekaan soluttautunutta koiraa?

We managed to find all the pandas! But can you find our #LEGODUPLO dog?

Kuva, jonka LEGO (@lego) julkaisi