Luksusmerkki lanseerasi lasten vaatemalliston

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotijätti Balmainin muotisuunnittelijana ja luovana johtajana tunnettu Olivier Rousteing on ilmoittanut lanseeraavansa lastenvaatemalliston. 30-vuotiaan Olivierin muusana on toiminut realitytähti Kim Kardashianin North-tytär, jolle mies on suunnitellut useita asuja.

Pian myös muut maailman lapset voivat pukeutua yhtä tyylikkäästi kuin North West, sillä Balmainin uusi lastenmallisto on tulossa pian myyntiin. Lapsille suunnitellut muotiluomukset eivät kuitenkaan ole yhtään sen halvempia kuin aikuistenkaan vaatteet.

Daily Mail -lehden mukaan hinnat vaihtelevat 190 euron ja 5.500 euron välillä. Parilla sadalla eurolla mallistosta saa lapselleen hihattoman T-paidan tai topin. Voisi luulla, että Balmain Kids -malliston vaatteita tullaankin tulevaisuudessa näkemään vain julkkisten ja varakkaiden vanhempien lasten yllä.

THE BALMAIN LIFE ????? @kimkardashian #northWest ❤️❤️❤️❤️ @balmainparis

Kuva, jonka OLIVIER R. (@olivier_rousteing) julkaisi

THE BIGGEST LOVE ❤️ @balmainparis #balmainballet #northwest @kimkardashian #LOVE #love #love #princessofthedancefloor

Kuva, jonka OLIVIER R. (@olivier_rousteing) julkaisi

WELCOME TO MY NEW BALMAIN KIDS #thisisthefuture #balmainkids #FashionisFun #miniBalmains ❤️ #balmainlove

Kuva, jonka OLIVIER R. (@olivier_rousteing) julkaisi