McDonald’s myi erän Big Mac -kastiketta – myytiin loppuun 15 minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat varmasti toivoneet, että McDonald’s -ravintoloiden maineikasta Big Mac-kastiketta myytäisiin pullotettuna. Vaikka kyse on käytännössä Thousand island -salaattikastikkeesta, eroaa se maultaan ja koostumukseltaan kauppojen hyllyiltä saatavista korvikkeista.

Australian McDonald’s vastasi taannoin Big Mac -fanien toiveisiin tuomalla pullotettua kastiketta myyntiin 40 ravintolassa ympäri saarivaltiota. Puolen litran kastikepullon hinnaksi tuli noin 4.60 euroa. Valitettavasti myyntiin tuli vain rajoitettu erä, ja sekin meni saman tien kaupaksi.

Daily Mail -lehden mukaan koko 4,000 pullon erä myytiin loppuun noin 15 minuutissa. Kastikepulloja alkoi saman tien ilmestyä myyntiin verkon huutokauppasivustoille jopa 20-kertaisilla hinnoilla. Esimerkiksi Gumtree-sivulla puolen litran pullollisesta avaamatonta Big Mac -kastiketta saa pulittaa 100 dollaria.