Miehellä on yhteensä 28 varvasta ja sormea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi välillä toivoa omistavansa enemmän käsiä, että ehtisi tekemään kiireessä kaiken tarvittavan. Eräs intialainen mies sai käsien sijaan enemmän sormia ja varpaita kuin moni muu, ja rakastaa niiden vuoksi saamaansa huomiota.

Intialainen Devendra Suthar syntyi erikoisten käsien ja jalkojen kera. 43-vuotiaalla puusepällä on 20 sijaan 28 varvasta ja sormea. Miehen kummassakin jalassa on siis kaksi ylimääräistä varvasta ja kummassakin kädessä kaksi ylimääräistä sormea.

Erikoista ylimääräisissä sormissa ja varpaissa on se, että ne ovat kasvaneet kaikkiin raajoihin melko symmetrisesti. Käsissä on kuin kaksi peukaloa ja kaksi ylimääräistä pikkusormea. Ylimääräisistä sormista ja varpaista ei ole Metro-lehden mukaan miehelle muuta haittaa kuin se, että niiden kanssa tulee olla tarkkana töitä tehdessä.

Suthar nauttii saamastaan huomiosta ja esittelee käsiään ja jalkojaan mielellään. Epätavalliset kädet ja jalat ovat tehneet miehestä kuuluisan, mistä hän on kiitollinen. Hän myös nauttii ihmisten yllättyneistä ilmeistä aina kun hän paljastaa ylimääräiset sormensa ja varpaansa heille.