Näin käytät käyntikorttia apuna meikkauksessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käyntikortit ovat uusien kontaktien luomisen lisäksi hyödyllisiä apuvälineitä myös meikkaamisessa. Kauneusbloggaaja Michelle Phan on esitellyt useita hyödyllisiä niksejä, joiden avulla pystyt loihtimaan siistin meikin käyttäen käyntikortteja apunasi.

Käyntikortin avulla pystyy tekemään nopeasti ja helposti täydelliset kulmakarvat. Käyntikortit toimivat viivoittimen tavalla antaen suoran linjan piirtämiselle tai kulmakarvojen alueen siistille värittämiselle.

Käyntikortin avulla pystyy loihtimaan myös symmetriset ja kauniit kissarajaukset nopeasti. Käyntikortti asetetaan haluttuun kohtaan silmäkulmaan, minkä jälkeen käyntikortin reuna toimii apuna rajauksia tehdessä. Käyntikortin avulla pystyy tekemään sekä ohuen että paksun rajauksen.

Käyntikorttia pystyy käyttämään myös yläluomien suojana ripsiväriä levitettäessä. Kun ripsiväri levitetään käyntikorttia vasten, ripsiin jää myös enemmän tuotetta kiinni. Korttia pystyy käyttämään apuna myös poskipäitä varjostaessa, jolloin haluttu poskipäitä korostava varjo saadaan helpommin samaan kohtaan kummallekin puolelle.