Nerokas niksi: Näin teet silmiin rajauksen ripsentaivuttimella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wayne Goss -niminen meikkitaiteilija jakaa helppoja ja käytännöllisiä meikkivinkkejä omalla YouTube-kanavallaan. Goss on esitellyt silmien rajaamiseen niin nopean ja hyvän niksin, että se tulee luultavasti nopeuttamaan myös todella monien muiden aamutoimia huomattavasti.

Goss näyttää videolla tekniikan, jonka avulla silmien yläluomiin pystyy tekemään tiukan ja kapean rajauksen samalla kun kääntää ripsiä taivuttimella. Kaikki alkaa siitä, että ripsientaivuttimen tyyny väritetään mustalla nestemäisellä rajausvärillä.

Ripset tulee kääntää taivuttimella heti, kun taivuttimen pehmuste on väritetty. Kun ripset käännetään, tyynyssä ollut väri jää aivan ripsien tyveen kiinni ja luo yläluomeen siistin ja kapean mustan rajauksen. Goss suosittelee kaikkia kokeilemaan tekniikkaa, sillä se toimii joka kerta ja tulee luultavasti nopeuttamaan jokaisen arkimeikin tekemistä huomattavasti.