Suklaaperäaukot taas ystävänpäivän hittituote

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna erikoisista konvehdeista, joiden ulkonäkö muistuttaa elävästi peräaukkoa. Viime vuoden jälkeen Edible Anus -niminen yritys on laajentanut bisnestään myös korttien, vaatteiden ja korujen puolelle. Nyt suklaa on taas ajankohtainen, koska ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta.

Aidosta belgialaisesta suklaasta valmistetut anuskonvehdit on hyvä tilata nyt, mikäli haluaa antaa ikimuistoisen ystävänpäivälahjan rakkaalle ihmiselle. Edible Anus -yhtiö myy suklaakonvehtirasioita isommissa määrissä, kuten viiden rasian pakkauksissa. Tässä on oiva vaihtoehto perinteisiä suklaarasioita inhoaville.

Yrityksen listoilta löytyy myös peppureikää muistuttavat koriste-esineet ja korut. Edullisempia vaihtoehtoja ovat suklaisilla anuskuvilla varustetut t-paidat. Joidenkin mielestä tässä ei ole mitään hauskaa, mutta kaikkien kakkahuumorin ystävien nauruhermot hykertelevät parhaillaan huvittuneisuudesta.

Mmmmmmmm chocolate.

Posted by Edible Anus on Friday, December 13, 2013

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat