Video: Näin suomalaismies liekittää jälkiruoan – älä ota mallia!

Ruoka StaraTV · Stara.fi

Suomessa monet asiat tehdään tunnetusti karskimmin ja näyttävämmin kuin monissa muissa maissa. Avantouinnin, saunomisen ja hankeen hyppimisen lisäksi Suomessa osataan myös kokata poikkeuksellisen näyttävästi. Esimerkiksi jälkiruoan liekittäminen onnistuu poikeuksellisen tyylikkäästi.

Oheisella videolla tamperelaismies näyttää miten crème brûléen tekeminen onnistuu keittiön lisäksi hyvin myös autotallissa. Pienen ja siron polttimen sijaan hän on kuitenkin valinnut käyttötarkoitukseen paremmin sopivan kaasupolttimen, jolla kokkaukseen saadaan myös miehinen näkökulma. Ihan jokaisen kotikokkaajan ei kuitenkaan kannata ottaa tästä mallia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat