Anne Hathaway hehkui punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anne Hathaway odottaa ensimmäistä lastaan miehensä Adam Shulmanin kanssa. 33-vuotias Hathaway nähtiin taannoin Havaijilla, jossa odottavan äidin kauniisti pyöristynyt vauvamasu nähtiin bikineissä. Nyt Hathaway on astellut punaiselle matolle miehensä kanssa kauniisti hehkuen.

Raskaus pukee Hathawayta todella upeasti ja nainen näyttäisi olevan loistavassa kunnossa pyöristyneen vatsansa kanssa. Hathaway nähtiin Los Angelesissa Fine Art Show 2016 -taidenäyttelyn avajaisissa, jonne hän asteli punaista mattoa pitkin miehensä kanssa.

Hathawaylla oli avajaisissa yllään lyhyt Marc by Marc Jacobsin mustavalkoinen mekko, joka korostaa upeasti kasvanutta vauvamasua ja antaa sille kauniisti tilaa. Asun kruunasi vielä Hathawayn pitkät sääret ja korkeat tolppakorolliset kengät. Pariskunta näyttää todella onnelliselta odottaessaan perheenlisäystä.

Splash
Splash
Splash
Splash