Chris Brownin tyttärellä astma – exä syyttää tupakoivaa artistia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Chris Brown on ajautunut sanasotaan lapsensa äidin Nia Guzmanin kanssa. Royalty-tytön vanhemmat ovat riidelleet pienokaisen terveydestä, sillä Nia pitää Chris Brownin tupakointia syynä Royaltyn astmaan.

TMZ-viihdesivuston mukaan Nia haluaa rajoittaa Chrisin tapaamisoikeuksia, sillä hän pelkää tyttärensä altistuvan räppärin luona tupakan savulle. Guzman pitää räppäriä vastuussa siitä, että Royaltille on puhjennut astma.

Chris on kieltänyt Nian syytökset ja kertonut, ettei hän polta tyttärensä läsnäollessa. Guzman on vaatinut Brownia hankkimaan lastenhoitajan tai hän uhkaa vähentää Chrisin tapaamisoikeuden minimiin. Nian mukaan sairastunut lapsi tarvitsee myös huomattavasti enemmän huolenpitoa ja hän vaatii oikeudelta, että Chrisin elatusapumaksuja korotetaan 2.500 dollarista kuussa 16.000 dollariin kuussa.

#ROYALTY 12.18.15

Kuva, jonka @chrisbrownofficial julkaisi

#ROYALTY

Kuva, jonka @chrisbrownofficial julkaisi