Jeff Goldblum tapasi kaksoisolentonsa – kuin identtiset kaksoset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että jokaiselle henkilölle on useampi kaksoisolento olemassa jossain päin maailmaa. Ihmiset ovat löytäneet sosiaalisen median kautta samalta näyttäviä henkilöitä ja päässeet myös tapaamaan heitä. Nyt näyttelijä Jeff Goldblum on päässyt kaksoisolentonsa kanssa yhteiskuvaan.

63-vuotias näyttelijä Jeff Goldblum on todella persoonallisen näköinen mies, mutta siitä huolimatta myös hän on löytänyt miehen, joka näyttää todella paljon häneltä. Miehen ystävä oli julkaissut kuvan Imgurissa ja kirjoittanut, että hänen perhetuttunsa on Jeff Goldblumin persialainen kaksoisolento.

Mies pääsi viimein yhteiskuvaan Goldblumin kanssa. Miesten kasvojen piirteet muistuttavat toisiaan todella paljon, ja he voisivat täysin uskottavasti olla identtisiä kaksosia. Goldblum oli varmasti yllättynyt tavatessaan miehen, joka näytti häneltä.

View post on imgur.com