Miehet lähettelevät peniskuvia mallikaunottarelle – vastaisku osuu ja uppoaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva mallikaunotar Emily Sears on kyllästynyt siihen, että hänelle lähetellään jatkuvasti peniksen kuvia. Tällä hetkellä Los Angelesissa asuva Sears kertoo saavansa vähintään pari peniksen kuvaa päivässä sosiaalisten medioiden kautta, minkä vuoksi hän on alkanut selvittämään paljastelevien miesten henkilöllisyyksiä.

Sears kertoi Buzzfeed News -uutisille saavansa Instagramin kautta useita penisten kuvia päivässä. Miehet luulevat tekevänsä niillä malliin vaikutuksen, mutta vaikutus on itse asiassa täysin päinvastainen. Sears on alkanut harrastuksenaan selvittämään jokaisen kuvan lähettäjän henkilöllisyyden, minkä jälkeen hän yleensä lähettää miehelle paluuviestinä kuvan hänen tyttöystävästään tai naispuolisesta sukulaisestaan.

Jos Sears huomaa, että kuvan lähettänyt mies on parisuhteessa, hän ottaa tyttöystävään yhteyttä ja kertoo pahoitellen mitä mies on mennyt tekemään. Miehillä näyttää olevan mielikuva siitä, että he ovat sosiaalisessa mediassa anonyymeja. Kun Sears lähettää miehille paluuviestinä löytämänsä kuvan heidän perheestään tai tyttöystävästään, miesten reaktio on monesti paniikinomainen pahoittelu.

Almost ready for @ohmnightclubla #masquerade #NYE ✨✨✨ #Glam @beautybysarah #hair @tauni901 #happy #2016 ??

Kuva, jonka #EMILYSEARS (@emilysears) julkaisi

?

Kuva, jonka #EMILYSEARS (@emilysears) julkaisi

Thank you @beautybysarah for my #glam yesterday ? Styled by @shleypennington

Kuva, jonka #EMILYSEARS (@emilysears) julkaisi