StaraTV Alpeilla: Esittelyssä Nordica Blizzardin suksitehdas Kaprunissa

Alpeilla Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV:n Alpeilla-ohjelmasarjassa esitellään Euroopan upeimpia alppikohteita, ja eilen nähtiin Kaprunin esittely. Samoissa maisemissa sijaitsee kuitenkin myös eräs laskettelijoille poikkeuksellisen mielenkiintoinen kohde, Nordica Blizzardin suksitehtaat.

Käväisimme katsastamassa miten maineikkaita suksia valmistetaan. Tehtaassa valmistetaan muun maussa Marcus Sandellin ja lukemattomien muiden sukset. Samalla tavataan myös tehtaan edustaja, joka kertoo hieman suksitehtaan historiasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat