Isän julma jekku – pelottava varjokuva sai taaperon itkemään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen tyttärensä kanssa ulkoillut perheenisä on julkaissut netissä huvittavan pilailuvideon. Mies oli nimittäin onnistunut säikäyttämään taaperonsa pelottavalla varjolla. Kadulla kävellyt pikku tyttö oli havahtunut edessään näkyvään tummaan ilmestykseen.

Isän kädestä muodotuva varjo oli kuin käärme, joka lähestyi pienokaista suu auki. Tytär ei tiennyt mistä oli kyse ja varjo sai hänet hämilleen. Uhkaavasti lähestyvä otus lopulta pelästytti taaperon ja hän alkoi itkeä.

Perheenisä hymähteli onnistuneelle jekulleen ja tarjoutui pelastamaan taaperon hädästä nostamalla hänet syliinsä. Isä kysyi pienokaiselta oliko hän pelästynyt varjoa ja tyttö vastasi siihen myöntävästi. Videonsa viestissä isä toteaa, ettei hän taida olla tänä vuonna ehdolla Vuoden Isä -palkinnon saajaksi.