Ryöstäjät valitsivat väärän uhrin – liekinheitin oli vastassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryöstön tapahtuessa moni myymälässä työskentelevä voisi jähmettyä paikoilleen ja olla kauhun hetkellä täysin neuvoton. Dan Rigley -niminen kauppias oli kuitenkin aseistautunut mahdollisten ryöstäjien varalta omatekoisella liekinheittimellä, jonka avulla hän sai itselleen vähän lisäaikaa.

Turvakameran tallentamalta videolta nähdään, miten kaksi aseistautunutta ryöstäjää astelee myymälään sisään. Kun kauppias huomaa, että miehet kantavat aseita, hän ottaa heti tiskin vieressä olevan hyönteissuihkeen ja muuntaa sen sytyttimen avulla liekinheittimeksi.

Rigley pelästyttää ryöstäjät liekillä ja saa heidät hieman kauemmaksi itsestään. Ryöstäjät tulevat lopulta liekistä huolimatta aseidensa kanssa myymälään sisälle. Kauppias pystyy turvaamaan itsensä liekinheittimen avulla ja pääsee pakoon vahingoittumatta. ABC99 News -uutisten mukaan ryöstäjät saivat saaliikseen noin 680 dollaria.