Kaveripaini päättyy usein huonosti – niin tässäkin videossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leikkimielisesti aloitetut painiottelut päättyvät usein vahinkoon, jossa toiselle osapuolelle käykin huonosti. Erityisesti baari-iltoina leikki usein unohtuu ja kamppailusta tulee todellinen. Nyt videolla nähdään kahden sotilaan käymä kaverillinen ottelu, jossa toisen sormi vääntyi paikoiltaan.

Otterburnissa Englannissa kuvatulla videolla nähdään kaksi sotilaskaverusta painimassa toistensa kanssa. Kolmas kuvaa kaverusten painia, joka keskeytyy pienen vamman vuoksi. Mies näyttää kameralle todella ilkeästi sijoiltaan vääntynyttä pikkusormea, joka osoittaa ulospäin kädestä.

Sormi ei näytä olevan kivulias, sillä mies vain katsoo kättään huvittuneena. Sotilas tekee oikein alkaessaan heti itse vääntämään sijoiltaan mennyttä sormea takaisin paikoilleen, mikä näyttää kuitenkin niin pahalta, että kolmas mies ei pysty enää kuvaamaan tapahtumaa videolle.