Koripallopelin viime hetkellä uskomaton teko – sitten yleisö hullaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla urheilujoukkueilla sekä Suomessa että monissa muissa maissa on tiimissä mukana henkilöitä, jotka ovat aina haaveilleet pelaamisesta, mutta se ei ole koskaan ollut mahdollista ainakaan sarjatasolla. Yhdysvalloissa kerrottiin pari vuotta sitten Mitchell Marcusin uskomaton tarina.

Nyt kehitysvammaisen Marcusin upea kokemus on lähtenyt uudelleen leviämään ja jakamaan hyvää mieltä miljoonille katsojille. Mitchell toimi nimittäin joukkueensa huoltajana, kunnes eräänä päivänä valmentaja päätti yllättää hänet toden teolla. Mitchell pääsi nimittäin vaihdossa kentälle pelin ratkaisevilla minuuteilla.

Joukkueen pyrkimyksistä huolimatta Marcus ei saanut tehtyä koria, mutta aivan pelin viime sekunneilla vastustavan joukkueen pelaaja teki jotain todella odottamatonta. Hän syötti pallon Mitchellille, joka onnistui saamaan korin. Sen seurauksena yleisö ja pelaajat hullaantuivat kertalaakista, eikä ottelun lopputulos ollutkaan enää päivän tärkein asia.