Mies etsii seksiseuraa robotille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Robotit ovat yhä enemmän olennainen osa ihmisten arkipäivää ja elämää. Roboteista on korvaamatonta apua jo teollisuuden parissa, mutta niitä kehitetään jatkuvasti yhä älykkäämpään muotoon tavallisten ihmisten eloa helpottamaan. Eräs insinööri rakensi robotilleen vaginan.

Osto- ja myyntipalsta Craigslistillä julkaistiin ilmoitus, jossa insinöörimies hakee vapaaehtoisia miehiä harrastamaan seksiä hänen rakentamansa robotin kanssa. Malibussa asuva mies kertoo luoneensa tekoälyllä varustetun naaraspuolisen robotin, mutta ei pysty harrastamaan sen kanssa itse seksiä.

Hän nimittäin tuntee olevansa ikään kuin robotin isä. Sen sijaan hän haluaisi mielellään katsella muiden suorittamia seksisessioita. Googlen johtava insinööri Ray Kurzweil otaksui taannoin, että ihmiskunta voi olla kuolematon jo vuonna 2045 robottiteknologian ansiosta. Sitä ennen joudumme käyttämään robotteja esimerkiksi ulkoavaruuden ja katastrofialueiden tutkimiseen – sekä tietysti seksiin.

View post on imgur.com