Kondomeissa Donald Trumpin kasvot ja teksti: ”Olen suuuuri!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa presidentiksi haikailevien vaalikampanjat ovat parhaillaan täydessä käynnissä, mutta eilen Donald Trump sai maistaa karvasta kalkkia, kun menestys ensimmäisissä mittelöissä ei ollutkaan odotettua. Rasistisiksi ja yksinkertaisesti tyhmiksi nimitetyt Trumpin lausunnot olivat tehneet tehtävänsä.

Nyt keskusteluun ovat nousseet joulukuussa lanseeratut Trumpin kuvalla varustetut kondomit. Menestyjän muotokuvaa itsestään maalailevan Trumpin tyyliin sopivasti Fishs Eddyn suunnittelemassa kondomipakkauksessa lukee ”Olen suuuuri!”, joka on hänen suosikkilausahduksiaan.

Kondomeita ei suinkaan lahjoitet ilmaiseksi, vaan niitä myydään sievoisella katteella, sillä yksi kampanjakondomi maksaa peräti kolme dollaria SayItWithACondom.com -sivustolla. Tiedossa ei ole onko Trump itse ollut tietoinen kondomikampanjasta.