Victoria’s Secret -tulokas rannalla – bikinivartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit nousevat yleensä kertaheitolla täydestä tuntemattomuudesta mallimaailman huipulle. Valkovenäläinen Maryna Linchuk rankattiin taannoin Ranskan Vogue-lehden 30 parhaimman 2000-luvun mallin joukkoon.

Nyt Maryna on kuvattu rannalla Barbadoksella, jossa hän oli päiväkävelyllä bikineissä tuntemattomaksi jääneen mieshenkilön kanssa.

Maryna Linchukin mallinura on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa, ja hänet onkin nähty vuosina 2008 – 2011 catwalkilla Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöksissä. Tänä vuonna neitokainen herätti huomiota poissaolollaan tärkeimmistä merkin muotinäytöksistä. Hänet on kuvattu myös Vercace, Donna Karan, Dior ja H&M -merkkien kampanjoihin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash