Mies seisoo käsillään pilvenpiirtäjän katolla – yksikin virhe johtaisi kuolemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset innostuvat erilaisista harrastuksista ja jotkut tarvitsevatkin äärimmäisyyksiin meneviä extreme-lajeja saadakseen kaipaamaansa adrenaliinivirtausta kehoonsa. Moni luo elämäänsä jännitystä esimerkiksi laskuvarjo- ja BASE-hyppyjen avulla, mutta eräs mies kiipesi korkean rakennuksen katolle erilainen temppu mielessään.

YouTube-videolla nähdään todella hurja tilanne, kun mies nousee käsilläseisontaan. Mies on kiivennyt Dubaissa sijaitsevan todella korkean rakennuksen katolle, jonka reunakivetyksellä hän nousee hitaasti käsilläseisontaan.

Mies tasapainottelee käsiensä varassa todella korkealla. Pudotus alaspäin on todella pitkä ja temppu saa katsojankin haukkomaan henkeä kauhistuneena. Miehellä ei näytä olevan minkäänlaisia turvavaljaita tai turvaköysiä yllään, minkä vuoksi temppu vaikuttaa todella vaaralliselta.