Erikoinen tapaus – päähän osunut kala kaatoi videobloggarin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Walesista kotoisin oleva pariskunta Craig ja Aimee ovat lähteneet kiertämään maailmaa. He kuvaavat matkaltaan videoita, joiden kautta pariskunnan videoblogia seuraavat pääsevät myös kokemaan hieman lähemmin matkan heidän kanssaan.

Craig ja Aimee ovat julkaisseet nyt hauskan sattuman, joka tapahtui yhtä videota kuvatessa. Mies kuvasi naista, joka oli kertomassa melko myrskyisässä säässä jotakin kameralle. Aimeen kertoma asia keskeytyi kuitenkin nopeasti, kun kala lensi merestä suoraan naisen päähän.

Aimee saa lentävästä kalasta osuman päähänsä, minkä vuoksi hän kaatuu. Ulkona oleva tuuli on niin kova, että se lyö kivimuuria vasten aallon voimakkaasti, mistä johtuen merivesi pärskii muurin yli ja heittää myös isokokoisen kalan suoraan naisen päähän. Onneksi pariskunta sai tilanteen videolle, josta syntyi hauska muisto.