Rob Kardashian haluaa oman TV-sarjan – yhdessä Blac Chynan kanssa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Julkisuudesta vetäytynyt realitytähti Rob Kardashian on ilmoittanut olevansa kiinnostunut palaamaan televisioruutuihin. Kardashianit-televisiosarjasta jättäytynyt mies on ilmoittanut, että hän tekee paluun sarjaan, mikäli hänen tyttöystävänsä Blac Chyna hyväksytään osaksi sarjaa.

Us Weekly -lehden mukaan Robin perheenjäsenet eivät ole innostuneet asiasta. Robin sisaret eivät nimittäin siedä Chynaa ja heidän mielestä Rob on pettänyt perheensä seurustelemalla kohumallin kanssa. Blac Chyna on Kylie Jennerin poikaystävä Tygan entinen tyttöystävä.

Robin mukaan parisuhde on tehnyt hänelle hyvää, sillä hän ei koe olevansa enää yhtä masentunut kuin aiemmin ja nyt hän on myös alkanut kuntoilla. Rob Kardashian onkin ehdottanut televisioyhtiöille, että hän alkaisi tehdä omaa realitysarjaa Blac Chynan kanssa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ovatko yhtiöt olleet kiinnostuneita Robin ehdotuksesta.