Valtava mustapää poistettiin kasvoista – video saanut suuren suosion

Terveys · Terhi Piiroinen

Ihohuokoset saattavat tukkeutua ja muodostaa näppylöitä, mustapäitä tai valkopäitä. Tohtori Sandra Lee on erikoistunut vaikeiden ihotukkeumien tyhjentämiseen, ja hän julkaisee toimistaan videoita YouTubeen.

Nyt pääsemme kurkistamaan erään rouvan nenän alapuolella olevaan mustapäähän, joka on päässyt kasvamaan ajan kanssa todella isoksi. Videota ei suositella herkimmille. Ylähuulen iho avataan kirurgisesti, ja alta paljastuu kiusallisen suuri tukkeuma. Katso video operaatiosta tästä.

Tohtori Lee vetää pientä kiveä muistuttavan mustapään pois tottunein ottein. Tämä video kannustaa varmasti ihmisiä puhdistamaan kasvojensa ihoa säännöllisesti. Mustapäitä kutsutaan myös ihomadoiksi, sillä niiden ulkomuoto muistuttaa matoa puristamisen jälkeen.