Vanhus loukkaantui – David Beckham riensi heti apuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pyörällä kulkeva ensiapuhoitaja Catherine Maynard oli hoitanut Lontoon keskustassa vanhempaa miespotilasta. Vanhus oli kaatunut ja Maynard oli odotellut hänen kanssaan ambulanssia. Yllättäin David Beckham oli kävellyt heidän ohitseen ja tervehtinyt heitä.

Beckham oli noussut autoonsa ja hoitaja oli sanonut iloisena vanhukselle, että David Beckham tervehti heitä juuri. Hoitaja oli pitänyt miestä kadulla lämpimänä ambulanssia odotellessa. Kymmenen minuutin kuluttua Beckham oli ajanut heidän luokseen takaisin kuumien juomien kanssa.

Beckham oli hakenut vanhukselle teetä ja hoitajalle kahvia lämmikkeeksi, koska ulkona oli ollut kylmä. Maynard oli ollut todella mielissään jalkapalloilijan huomaavaisesta eleestä. Hoitaja oli kommentoinut Unilad-sivuston mukaan, että häntä oli palellut liikkuessaan pyörällä kylmällä säällä. Lämmin juoma Beckhamin toimittamana oli ilahduttanut ja imarrellut hoitajaa ja vanhusta, jotka olivat istuneet kylmällä kadulla odottelemassa autoa.