Roska-auto räjähti keskellä lähiötä – asukas kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa jaetulla videolla nähdään hurja tilanne, kun jäteauto räjähtää kappaleiksi keskellä asuinaluetta. Tilanne kuvattiin Yhdysvaltojen New Jerseyssä torstaina 25. tammikuuta 2016.

Läheisestä talosta kuvatulla videolla päästään seuraamaan, kuinka ajoneuvo savuaa ensin hetken aikaa paikoillaan. Lopulta koko jäteauto räjähtää valtavien liekkien saattelemana, ampuen pirstaleita ympäri naapurustoa.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta räjähdys aiheutti vahinkoja neljälle lähialueen rakennukselle. NH.com-uutissivuston mukaan yksi auton neljästä kaasulla täytetystä säiliöstä lensi räjähdyksessä kohti lähellä sijaitsevaa kotitaloa.

– Säiliö räjähti kuin ohjus, poliisipäällikkö James Stevens kuvaili.