Yksivuotias lumilautailee paremmin kuin moni aikuinen

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat välillä yllättää aikuiset sillä miten nopeasti ne oppivat erilaisia taitoja. Moni vanhempi pelkää lapsensa puolesta ja yrittää rajoittaa lapsen temppuilua, mutta yleensä juuri kiipeileminen ja esimerkiksi lapsille tarkoitetut sirkuskoulut kehittävät lasten motorisia taitoja parhaiten.

Nyt YouTube-videolla nähdään yksivuotias Sloan-poika, joka osaa laskea lumilaudalla. Pojan isä on kuvannyt lastaan ylpeänä videolle, kun Sloan laskee lumilaudan päällä loivaa mäkeä alaspäin. Aluksi vanhemmat pitävät lumilaudan perään kiinnitetystä narusta kiinni, mutta pian poika laskeekin jo omin avuin.

Taapero menee lumilaudallaan loivaa mäkeä vähän matkaa alaspäin kunnes isä ottaa hänet kiinni. Poika pystyy pitämään tasapainonsa laudan päällä yllättävän nopeasti, ja heittää isälleen vielä ylävitoset onnistuneen laskun päätteeksi.