Airbnb venyttää rajoja – kirjakauppa vuokralla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Majoituspalvelu Airbnb tarjoaa erikoislaatuisia nukkumisvaihtoehtoja matkaajille. Palvelusta voi etsiä itselleen yösijan kokonaisesta asunnosta, huoneesta tai jaetusta kommuunista. Nyt listoille on noussut skotlantilainen kirjakauppa.

Mikäli olet aina haaveillut kirjakauppiaan urasta ja samalla matkustamisesta, kannattaa varata majoitus Skotlannissa sijaitsevasta The Open Book -kirjakaupasta. Diiliin kuuluu oma huoneisto sekä sen alakerrassa sijaitseva kirjakauppa. Ilmoittaja pyytää majoittujilta vapaaehtoista apua kirjakauppansa pyörittämiseen.

Työntekijän on sitouduttava tehtävään viikoksi kerrallaan ja vapaa-ajalla hän saa tutustua viihtyisään Wigtownin kylään. Paikkakunta tunnetaan Skotlannin virallisena kirjakaupunkina, ja siellä asuu noin tuhat asukasta. Muutaman kympin suuruiseen majoittumismaksuun sisältyvät myös netti ja polkupyörä.

The Open Book – a bookshop holiday!

Wigtown, United Kingdom

Nestled into the pristine lowlands, The Open Book is a charming bookshop with apartment above in the heart of Wigtown, Scotland’s National Book Town. Live your dream of having your very own booksh…

Wigtown Holiday House Rentals