JVG-yleisö kävi kuumana Vaasassa – tältä näytti lämpökameralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven suurin festivaalitapahtuma Polar Sound Festival alkoi eilen Vaasassa, kun lavalle astelivat Vaasa Arenalla huippusuositut Sanni, Anna Abreu, Antti Tuisku ja JVG. Stara otti festareille mukaan lämpökameran ja selvitti miten kuumana yleisömeri kävi jäähallikeikalla.

Kuva: Staran toimitus
Yleisömeri ennen JVG-keikkaa. Kuva: Staran toimitus

Juuri ennen JVG-parivajakon esiintymistä lavan edustalta otettu lämpökameran kuva paljastaa, että yleisömeren keskilämpötila tuolloin oli noin 27,5 astetta. Huippuenergisen keikan aikana yleisö hyppi, tanssi ja lauloi noin tunnin ajan.

Yhtyeen keikan viimeisen kappaleen aikana ikuistetusta lämpökameran kuvasta nähdään, että yleisömeren keskilämpötila nousi yleisön keskiosassa 3,3 astetta ja reunalla peräti 5,2 astetta. Toisin sanoen JVG sai yleisön lämpenemään erittäin merkittävästi.

Kuva: Staran toimitus
Yleisömeri JVG-keikan lopussa. Kuva: Staran toimitus

Tänään Polar Sound Festival -tapahtumassa esiintyvät Robin, Scooter, Pandora ja E-Type.