Kaason puhe nettihitiksi – otetaanko tästä mallia Suomessa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rachel Winterbottom oli todistamassa kaunista tapahtumaa, kun hänen siskonsa meni naimisiin. Winterbottom toimi häissä kaasona ja halusi pitää puheen siskolleen Hayleylle ja hänen tuoreelle aviomiehelleen Paulille. Kaaso yritti miettiä miten voisi tehdä puheesta ikimuistoisen, minkä vuoksi hän tulikin siihen tulokseen, että hän räppää puheen.

Kaaso oli etsinyt esimerkkejä puhetta varten ja ajatellut haluavansa joko laulaa tai treenata puheen aikana. Kumpikaan vaihtoehdoista ei kuitenkaan istunut hänelle, minkä vuoksi hän keksi räpätä puheen. Kaaso sanoitti uudelleen Vanille Ice -yhtyeen tunnetun Ice Ice Baby -kappaleen.

Winterbottom hoitaa kuvatulla videolla puheensa tyylillä ja räppää tahdikkaasti itse kirjoittamansa lyriikat. Hääpari on silminnähden innoissaan hauskasta puheesta eikä voi olla nauramatta siskon näppärille letkautuksille ja riimittelyille, jotka kertovat hääparista itsestään.