Söpöyden yliannostus! Uteliaat mangustipoikaset valloittavat sydämet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssa sijaitseva Taronga Zoo -eläintarha on toivottanut tervetulleeksi kaksi uutta asukasta. Yksi nelisormimangusteista nimittäin synnytti hiljattain kaksi pientä tervettä poikasta. Uteliaista poikasista on tullut eläintarhan vetonauloja.

Metro-lehden mukaan pienokaisten mangustivanhemmat ovat Nairobi ja Maputo. Nuoresta iästä huolimatta kaksikko on käyttäytynyt pelkäämättömästi ja itsevarmasti tutkiskellen mielenkiinnolla ympäröivää maailmaa.

Poikaset ovat oppineet muilta mangusteita nopeasti uusia tapoja ja taitoja. Pienokaiset ovat muun muassa reippaita kaivajia ja ne tonkivat maata valtavalla energialla. Videoista päätellen, nämä uteliaat ja pelottomat poikaset eivät välitä ihmisistä tai niiden läsnäolosta.