Mariah Carey ei halua enempää lapsia: ”Tulisivat mustasukkaisiksi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Mariah Carey on paljastanut E! News -kanavan haastattelussa, ettei hän aio hankkia jälkikasvua tulevan aviomiehensä James Packerin kanssa. Kahden lapsen äiti kertoi, että hän oli luvannut lapsilleen, ettei heidän perheeseensä syntyisi enempää lapsia.

Syy lupaukselle oli se, että Mariahin kaksoset Monroe ja Moroccan ovat liian mustasukkaisia luonteeltaan. Carey tunnusti, että hänen perheessään lapset suuttuvat jo siitä, että hän silittää koiriaan. Lapset ja koirat ovat riippuvaisia Mariahin täydestä huomiosta.

Lapsen hankkiminen ei olisi tähden mielestä hyvä idea. Mariah kertoi, ettei hän ole vielä edes kertonut lapsilleen olevansa kihloissa. Kaunottaren mukaan hänen neljävuotiaat lapsensa eivät välttämättä ymmärtäisi mistä on kyse. Hän on päättänyt kertoa lapsille häistä vasta lähempänä tärkeää ajankohtaa.