Mies väärensi arpajaisvoiton – järjestäjältä odottamaton vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonny Smith -niminen mies oli epätoivoisesti rahan tarpeessa ja päätti väärentää itselleen arpavoiton. Mies yhdisti kaksi arpaa niin, että hän näyttäisi voittaneen pääpotin 250.000 dollaria. Huijaus oli kuitenkin niin kehnosti toteutettu, että jopa arpajaistaho vastasi siihen huvittuneena takaisin.

Mies selitti lähettämänsä kuvan mukana, että valitettavasti pieni tulipalo osui juuri arpalipukkeen sarjanumeron kohtaan, minkä vuoksi miehellä ei ole antaa arvan sarjanumeroa. Myös toinen tunniste meni sattumalta todella ikävästi peittoon mustekynän musteen levitessä vahingossa sen päälle.

National Lottery vastasi miehelle pilke silmäkulmassa, että hänen tulisi käyttää raaputukseen jotakin muuta kuin mustekynää ja tehdä kodistaan hiukan paloturvallisempi. Arpajaistahon puolesta vastannut Hayley kehotti Metro-lehden mukaan miestä myös hankkimaan hiukan parempaa liimaa seuraavalla kerralla, että kaksi eri arpaa eivät olisi niin ilmiselvästi yhteenliimattuna toisiinsa.